11 Oct 2022, 21:58:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21 Oct 2022, 21:04:44 przez Kamiljan de Harlin.)
Szanowni Koledzy!
Wpadłem na pomysł, by wybrać takie zdjęcia na tło, by nasze forum wyglądało do bólu insulijsko. Nie ma do tego lepszego sposobu, niż poproszenie o podesłanie propozycji od samych insulijczyków. Dlatego uroczyście otwieram konkurs na te obrazki. Zaczniemy od obrazka w tle.
O co chodzi?
O stworzenia zdjęcia, które wyświetla się w tle forum.
Jakie są wytyczne?
Czas na zgłoszenia do 15 listopada. Jedna osoba może zgłosić maksymalnie 5 prac jednocześnie. Dzieła można wysyłać bezpośrednio pod tym wątkiem lub w wiadomości prywatnej do mnie na Discordzie. Do udziału w konkursie nie jest wymagane obywatelstwo insulijskie.
Dla autora
Wpadłem na pomysł, by wybrać takie zdjęcia na tło, by nasze forum wyglądało do bólu insulijsko. Nie ma do tego lepszego sposobu, niż poproszenie o podesłanie propozycji od samych insulijczyków. Dlatego uroczyście otwieram konkurs na te obrazki. Zaczniemy od obrazka w tle.
O co chodzi?
O stworzenia zdjęcia, które wyświetla się w tle forum.
Jakie są wytyczne?
- Obrazek powinien być wysokiej rozdzielczości.
- Praca może być autorskim zdjęciem, obrazem wygenerowanym przez AI, autorską grafiką lub przerobionym obrazkiem z internetu.
- Nieakceptowane są przeróbki zdjęć objętych prawem autorskim.
- Dodatkowe punkty za nawiązywanie dzieła do zimy jako pory roku lub charakteru Insulii. Poza estetyką ważna jest też adekwatność obrazka do miejsca, w którym go umieszczamy.
Czas na zgłoszenia do 15 listopada. Jedna osoba może zgłosić maksymalnie 5 prac jednocześnie. Dzieła można wysyłać bezpośrednio pod tym wątkiem lub w wiadomości prywatnej do mnie na Discordzie. Do udziału w konkursie nie jest wymagane obywatelstwo insulijskie.
Dla autora